XL Procesautomatisering

Projectmanagement
Lead- / projectengineering
Softwaredevelopement
Consultancy
Support
Troubleshooting

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Zowel zakelijk als persoonlijk vinden we het belangrijk om waar mogelijk maatschappelijke initiatieven te ondersteunen in de regio Roosendaal. Dit doen we door giften en het beschikbaar stellen van middelen en diensten (soms geheel kostenloos, soms tegen een zeer vriendelijke prijsstelling). 


Hieronder treft u een overzicht van enkele doelen die wij hebben ondersteund. 


Meent u een maatschappelijke organisatie of goed doel te vertegenwoordigen wat onze sympathie zal wekken, aarzel niet en neem contact op via het formulier op deze website. 

Stichting Run Together

Zowel financieel als met diensten en middelen steunen wij Stichting Run Together uit Moerstraten bij hun jaarlijkse hardloopevenementen waarvan de opbrengst ten gunste komt van kankeronderzoek.


Naast een financiele donatie verzorgden wij in 2014 de webhosting, de geluidstechniek, en het benodigde drukwerk. 

Speelgoedbank Heppie

In 2015 helpen we Speelgoedbank Heppie (onderdeel van Stichting Access uit Roosendaal) bij het realiseren van een van hun dromen ten bate van kinderen uit gezinnen met financiële zorgen. 

Hierbij hebben we de kosten benodigd voor de realisatie van deze droom gedeeld met een winkelier (met het hart op de juiste plaats). 

Kinderboerderij Minnebeek

In 2014 hebben we kinderboerderij Minnebeek in Roosendaal ondersteund met een financiële donatie voor het opknappen van dierenverblijven. 

Ook hierna zijn we voornemens om de kinderboerderij te blijven ondersteunen bij het instandhouden van hun doelen en dromen op het gebied van dierenwelzijn, educatie, en de maatschappelijke functie die zij in de wijk hebben. 

Stichting Stoere Pepijn

XL Procesautomatisering heeft Stichting Stoere Pepijn geholpen met een financiële donatie in de hoop een kleine bijdrage te leveren aan een spoedig herstel van deze dappere jongeman. 

Theaterwerkplaats Tiuri

We ondersteunen, waar mogelijk, kleine maatschappelijke doelen met de technische kennis die behoort bij onze kernactiviteiten. Zo verzorgen we (tegen een gering uurtarief) de ICT-support bij Theaterwerkplaats Tiuri, en de webhosting/-ondersteuning van de landelijke Vereniging Ongekend Talent. 

Run for Kika

We sponsoren het drukwerk wat Tanja de Bont en John Sibens gebruiken voor het werven van sponsors voor hun deelname aan de Kika Marathon in New York in 2015. 


Verder stellen we diensten en middelen beschikbaar voor twee evenementen waarbij zij voor hetzelfde doel donaties gaan werven (een promotie-evenement in een groot winkelcentrum én een dineravond met optreden van een band). 


Tanja de Bont hebben we voor dit doel tevens ondersteund met een donatie. 


In 2011 waren we sponsor van Sjaak van den Berge bij zijn deelname aan Run for Kika - Spaarnwoude.